2024-08-27

Tréninková sezóna 2024-2025 začíná.

Prázdniny jsou fuč. Doufáme, že se Vám všem letos vydařily. Vedle cestování a kulturních zážitků se snad dostalo i na sportovní akce všeho druhu. Všechno prožité je přínosem, cestovní a kulturní zážitky zúročíte ve škole a s kamarády, sportovní pak určitě na trénincích, které se neúprosně blíží. Všichni jste jistě v průběhu olympiády sledovali plavce a jejich dokonalý styl, běžce a jejich vytrvalost i cyklisty a jejich odolnost vůči „otěru“ (o vozovku). Vše se Vám v této sezóně bude hodit.

Začínáme v pondělí 9.9.2024 v bazénu. Rozpis tréninků se nemění, pokračujeme jako minulý rok a věříme, že ve stejné nebo i rozšířené sestavě.

Nové návštěvníky našeho webu, které sem možná zavedlo klíčové slovo „triatlon“, vítáme a pokud máte zájem se triatlonu věnovat, resp. hledáte pro své děti vhodný sport, nabízíme naše tréninky. Rozpis tréninků najdete zde na našich stránkách.

Kritéria pro přijetí jsou věk 8 – 9 let, (u šikovných dětí může být věk i o trochu nižší), samostatnost, nebát se vody, uplavat pár metrů a umět jezdit na kole. A samozřejmě podpora rodičů. V průběhu září je možné naše tréninky nezávazně navštívit a rozhodnout se. Kapacita oddílu není neomezená, tak neváhejte.

Těšíme se na Vás.

Trenéři

DĚKUJEME ZA PODPORU